PRITAC
Troba els socis, fons, programes, etc. que millor s'adapten al teu projecte

A l’apartat “Informació i Serveis” hi trobaràs diferents recursos que teniu a la vostra disposició per impulsar un projecte d’R+D+I a la teva empresa o entitat de recerca.

Coneix les oportunitats per empreses i doctorants que ofereix el programa

El Pla de Doctorats Industrials és una estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb les universitats públiques i privades, que té per objectius contribuir a la competitivitat i internacionalització del teixit industrial català, retenir talent i situar els estudiants de doctorat en condicions de desenvolupar projectes d’R+D+I en una empresa.

Necessites orientació i assessorament pels teus projectes empresarials d'R+D+I?

El Servei Innova és un servei d'orientació i assessorament a l'empresa catalana en les seves actuacions d'R+D+i i reptes tecnològics, a l'àmbit autonòmic, nacional i internacional.

Consulta la informació actualitzada sobre els fons europeus d'interès per a Catalunya

Coneix-ne les notícies relacionades, identifica'ls per temes, convocatòries i licitacions obertes i coneix com els departaments de la Generalitat gestionen i promouen la participació en els programes de finançament de la Unió Europea.

Coneix la temàtica dels Grups Operatius de Catalunya

Els Grups Operatius (GO) es creen per resoldre un problema específic a partir de la redacció i l’execució d’un projecte pilot innovador. Els GO es consitueixen en el marc de l’Ajut a la cooperació per la innovació per l’EIP-Agri convocats pel DARP i cofinançats a través dels fons FEADER.

Coneix els experts catalans que han participat en Focus Grups de la UE

Els Focus Grups són grups constituïts a nivell de la UE per a la realització d’un treball de recopilació de l’estat de l’art del coneixement i d’identificació dels principals problemes i reptes sobre una temàtica específica de l’àmbit agroalimentari.

La Xarxa d’innovació agroalimentària i rural de Catalunya és el principal instrument de difusió de resultats de les iniciatives i projectes innovadors en l’àmbit agroalimentari català . Actua com a element dinamitzador de la innovació dels sectors agroalimentari i forestal i facilitador de coneixement entre la ciència i la pràctica i afavorint la transferència de coneixements i d’oportunitats entre explotacions, indústries, investigadors i tècnics del sector.

Agenda

Consulta les properes jornades,
seminaris, congressos, etc.

Actualitat

Notícies i informació actual
de l'R+D+I agroalimentària

Informació i Serveis

Informació d'interès i serveis al teu
abast per l'impuls de la innovació

Espai Xarxa

Coneix potencials projectes i
socis amb qui col·laborar